Serveis de teràpies manuals

 • Fisioteràpia

  Oferim tractaments de rehabilitació, mobilitzacions, teràpia manual, massatge i reeducació postural, entre d’altres, per tot tipus de lesions musculoesquelètiques. També oferim tractaments només adreçats al teu benestar psico-físic.
 • Quiromassatge

  El quiromassatge, és un tipus de massatge, i com a tal és l’acte d’amassar, fregar i colpejar les parts més superficials del cos amb les mans. El massatge és algo més que un simple gest o conjunt de maniobres terapèutiques manuals. És una forma excepcional de comunicar-se sense paraules, i de transmetre a través de les mans, sensacions agradables, placenteres, energia curativa i relaxació psicofísica. Es considera una teràpia indicada per alleugerir determinades alteracions musculars i problemes articulars de persones de qualsevol tipus d'edat.
 • Massatge neurosedant

  És una tècnica de massatge suau i agradable que té com a objectiu la relaxació total del cos i del sistema nerviós i reequilibrar el nostre camp energètic. Combina diferents tècniques terapèutiques com l’aromateràpia, la musicoterapia, relaxació guiada, equilibrat de xakres mitjançant la tècnica kinesiológica i gemoteràpia.
 • Shiatsu

  El Shiatsu és una teràpia manual japonesa que consisteix en aplicar pressió amb els dits polzes i la palma de la mà a punts específics de la superficie del cos. Centra la seva activitat en la salut preventiva: augmenta la vitalitat, alivia la fatiga i estimula la capacitat natural de la autocuració. El podem fer servir com a tractament descontracturant, relaxant, antiestrés i per tractar tots els desequilibris de la columna vertebral.
 • Drenatge limfàtic manual

  Terapia destinada a millorar les funcions del sistema limfàtic per mitjà de maniobres precises, proporcionades i rítmiques que actúen activant i millorant la circulació limfàtica i afavorint la eliminació de substàncies de desfet. Indicat en distensions, ruptura de fibres, tractament post fractures, edema venós, varius venoses, edema premenstrual, estrés, insomni, estrenyiment, dolors menstruals, etc.

AMPLIEM CONEIXEMENTS CONSTANTMENT

La nostra formació és contínua i estem immersos en l'aprenentatge constant de noves tècniques i teràpies amb l'objectiu de millorar l'efectivitat i el benestar que proporcionen els tractaments que realitzem als nostres pacients.